ADVERTENTIE
ADV.
Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Voor ouders

Zo Zit Dat is al meer dan 25 jaar hét weetjesblad van Nederland voor kinderen van 8 tot 14 jaar. Met Zo Zit Dat ontdekken kinderen de wereld om hen heen en leren ze die ook steeds beter begrijpen. We prikkelen hun nieuwsgierigheid, beantwoorden vragen en geeft zelfs antwoord op vragen waarvan ze niet eens wisten dat ze die hadden. Pas maar op, straks zijn je kinderen nog slimmer dan jij!

Het tijdschrift

Elke vier weken verschijnt er een nieuwe Zo Zit Dat bomvol weetjes, dieren, tech, science, natuur, games en strips. Korte breinsnacks worden afgewisseld met grote foto’s, mooie artikelen, quizzen en strips waarbij de grap centraal staat, maar de lezer altijd iets opsteekt. Zo Zit Dat is een grote, vrolijke én veilige ontdekkingsreis voor je kind. Enne… veel ouders steken er ook nog wat van op!

De website

Op Zozitdat.nl kunnen kinderen doorlezen over de onderwerpen die die maand in het blad zijn verschenen. In het blad verwijzen we naar de website door middel van QR-codes, maar de artikelen zijn ook los goed te lezen. Ook vind je op de website leuke quizjes, toffe winacties en mooie filmpjes. Elke week verschijnen er nieuwe artikelen. Verder kunnen kinderen via de website hun eigen vragen stellen aan ons stripfiguur Joost. Die vragen worden vervolgens beantwoord in de rubriek Joost mag het weten die maandelijks in het tijdschrift te vinden is.

De luisterverhalen

Speciaal voor kinderen die het (nog) lastig vinden om de langere verhalen in het blad te lezen, hebben we nu de luisterverhalen. Hierin lezen we de lange verhalen voor. Zo kunnen kinderen meelezen terwijl ze luisteren en wordt het een stuk gemakkelijker voor ze om de verhalen te begrijpen. Bovendien hopen we Zo Zit Dat hiermee ook toegankelijk te maken voor de allerjongste nieuwsgierige aagjes. Je vindt de luisterverhalen hier op onze website, en ze zijn ook te beluisteren via Spotify.

Abonnement

Abonnees van Zo Zit Dat ontvangen hun favoriete tijdschrift elke vier weken op de mat en krijgen daarnaast ook nog twee speciale themanummers én het dubbeldikke vakantieboek. Goed nieuws: met onze superaanbieding betaal je nu tijdelijk maar 3,50 euro per maand voor dit complete abonnement! Hier vind je de actie.

Volg Zo Zit Dat

Natuurlijk is Zo Zit Dat ook op Instagram en op TikTok te vinden. Hier ontdekken onze lezers nog meer over natuur, techniek, dieren en meer!