ADVERTENTIE
ADV.
Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Over Zo Zit Dat

Zo Zit Dat is hét weetjesblad voor nieuwsgierige jongens en meiden van 8-14 jaar. In elk nummer geeft het blad antwoord op de leukste vragen van kinderen over natuur en dieren, wetenschap en techniek, sport, avontuur, computers en games. Van spannende reportages tot ongelooflijke weetjes en experimenten: met Zo Zit Dat ontdek je zelf hoe het zit!


Lees hier meer over:
Abonnementsaanbiedingen
Adverteren
Nu in Zo Zit Dat


Voor inhoudelijke vragen over tijdschrift Zo Zit Dat of Zozitdat.nl: zozitdat@dpgmedia.nl

Abonnee worden van Zo Zit Dat?
Bel 088-5500250 (ma t/m vrij 09.00 – 18.00 uur)

Klantenservice:
Voor vragen over abonnementen, nabestellen, reeds verschenen nummers en adreswijzigingen:
– Telefoon: 088-5500250 (ma t/m vrij van 09.00 uur – 21.00 uur)
– Postadres:
Zo Zit Dat, DPG Media
Postbus 1782
2130 JD Hoofddorp

Over deze website

Op deze website vinden kinderen elke maand nog meer leuke weetjes over dieren, natuur, wetenschap, techniek, games en sport. In het tijdschrift vind je QR-codes terug die je kunt scannen. En met zo’n QR-code kom je dan terecht op een artikel op deze website.

Ook vind je hier luisterverhalen. Dat zijn voorgelezen verhalen uit het blad speciaal voor kinderen die het wat lastiger vinden om te lezen of voor als je bijvoorbeeld in de auto zit en het fijner vindt om niet zelf te hoeven lezen. Je kunt dus lezen, luisteren of allebei!

Wat kinderen ook erg leuk vinden op deze website zijn de winacties. Games, boeken, spelletjes, je kon zelfs een keer een hele jungle winnen! Om de prijzen op te sturen naar de kinderen vragen we om hun adresgegevens. Die worden mogelijk alleen met de prijsverstrekker gedeeld met die reden. Als we de prijzen zelf versturen vanaf de redactie wordt het adres helemaal met niemand anders gedeeld.