ADVERTENTIE
ADV.
Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Gek op sport, fun en K3? Dan moet je deze prijs echt winnen: 2 kaartjes voor de K3 Run & Fun in Breda. Daar wil jij toch bij zijn?

Fun Fun Fun!

Ben jij een echte sportieveling en ook nog eens fan van K3? Dan moet je echt meedoen aan deze winactie! Op 10 en 11 juni 2023 is de eerste editie van de K3 Run & Fun in Nederland. Naast optredens van K3 en Mega Mindy is er tijdens dit evenement nog veel meer te doen. Zo kun je meedoen aan toffe activiteiten en ren je natuurlijk de benen onder je lijf vandaan. Waar wacht je nog op? Trek een sprintje en doe mee met deze winactie.

Hoe kan ik winnen?

Word jij hier helemaal vrolijk van? Doe dan snel mee met de prijsvraag en wie weet ga jij straks naar de K3 Run & Fun in het Breepark in Breda. Je maakt kans door antwoord te geven op de vraag hieronder. Laat ook meteen je adresgegevens achter. Maarre… vraag hiervoor wel even toestemming aan je ouders!

Meer Zo Zit Dat

Wil jij weten aan welke winacties je nog meer mee kunt doen? Check dan snel deze pagina! Als je een abonnement neemt op Zo Zit Dat blijf je elke maand op de hoogte van de tofste winacties! En dat niet alleen! Je ontvangt daarnaast ook nog eens maandelijks de leukste artikelen, quizjes, posters, puzzeltjes, tips, weetjes en nog veel meer! Een abonnement nemen kan hier

Foutje gezien? Laat het ons weten!