ADVERTENTIE
ADV.
Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Altijd al een superglijbaan gewild? Pak dan nu je kans! Doe mee en misschien glij jij straks door je achtertuin.

Geweldige glijer

Woehoe! Met deze superglijbaan van Goliath hoef jij je deze zomer niet te vervelen. Leg deze geweldige glijer in de tuin, op een grasveldje in de buurt of op de camping neer. Neem een aanloop, roetsj eroverheen en kijk wie het verst komt! Handig om te weten: deze 7,5 meter lange (!) waterglijbaan is alleen geschikt voor op gras.

Hoe kan ik winnen?

Ben jij enthousiast geworden? Doe dan snel mee met de prijsvraag en wie weet heb jij straks een superglijbaan in je achtertuin! Je maakt kans door antwoord te geven op de vraag hieronder. Laat ook meteen je adresgegevens achter. Maarre… vraag hiervoor wel even toestemming aan je ouders!

Meer Zo Zit Dat

Wil jij weten aan welke winacties je nog meer mee kunt doen? Check dan snel deze pagina! Als je een abonnement neemt op Zo Zit Dat blijf je elke maand op de hoogte van de tofste winacties! En dat niet alleen! Je ontvangt daarnaast ook nog eens maandelijks de leukste artikelen, quizjes, posters, puzzeltjes, tips, weetjes en nog veel meer! Een abonnement nemen kan hier

Foutje gezien? Laat het ons weten!