ADVERTENTIE
ADV.
Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Ga jij een echte uitdaging niet uit de weg? Dan is IQ Twins perfect voor jou! Het is puzzelen maar dan anders en vooral: een stuk lastiger.

Brein brekende uitdaging

Hou jij van een beetje uitdaging? Dan moet je dit denkspelletje echt proberen! Je kiest één van de 120 (!) opdrachten en legt de puzzelstukjes neer op het bord. Vervolgens moet je proberen alle overige puzzelstukjes ook goed neer te leggen. Dit is moeilijker dan het lijkt, want het kan maar op één manier… Dit spel is niet makkelijk, maar wel ontzettend leuk! En dankzij het handige reisformaat kun je er overal mee aan de slag.

Hoe kan ik winnen?

Heeft jouw brein wel zin in een uitdaging? Doe dan snel mee met de prijsvraag en Misschien ben jij straks uren aan het puzzelen. Je maakt kans door antwoord te geven op de vraag hieronder. Laat ook meteen je adresgegevens achter. Maarre… vraag hiervoor wel even toestemming aan je ouders!

Meer Zo Zit Dat

Wil jij weten aan welke winacties je nog meer mee kunt doen? Check dan snel deze pagina! Als je een abonnement neemt op Zo Zit Dat blijf je elke maand op de hoogte van de tofste winacties! En dat niet alleen! Je ontvangt daarnaast ook nog eens maandelijks de leukste artikelen, quizjes, posters, puzzeltjes, tips, weetjes en nog veel meer! Een abonnement nemen kan hier

Foutje gezien? Laat het ons weten!