ADVERTENTIE
ADV.
Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

In de nieuwste Zo Zit Dat ontdekte je alle geheimen over ChatGPT. Maar weet ChatGPT ook iets van Zo Zit Dat? Even vragen hoor…

Hoi ChatGPT! Wat is Zo Zit Dat?

Zo Zit Dat is een tijdschrift voor kinderen dat maandelijks wordt uitgegeven door Blink Media. Het is bedoeld voor kinderen van 9 tot 12 jaar en gaat over allerlei onderwerpen, zoals wetenschap, technologie, natuur, geschiedenis, cultuur, sport en meer. Het doel van het tijdschrift is om kinderen op een leuke en interessante manier te leren en hun nieuwsgierigheid te stimuleren.

Elke uitgave van Zo Zit Dat bevat artikelen, quizzen, spelletjes en puzzels die informatief en vermakelijk zijn. Het tijdschrift heeft ook interviews met experts, beroemdheden en kinderen die interessante dingen doen.

Een unieke eigenschap van Zo Zit Dat is het “Zo Zit Dat Lab”, een speciale sectie van het tijdschrift met wetenschappelijke experimenten en doe-het-zelf projecten die kinderen thuis kunnen doen. De experimenten zijn veilig en gemakkelijk uit te voeren met spullen die je in huis hebt.

Zo Zit Dat heeft ook een sterke online aanwezigheid met een website vol artikelen, video’s en spelletjes. Op de website kunnen kinderen ook discussiëren en vragen stellen.

Naast het maandelijkse tijdschrift brengt Zo Zit Dat ook speciale uitgaven uit, zoals “Zo Zit Dat Junior” voor kinderen van 6 tot 8 jaar en “Zo Zit Dat Top Secret” dat zich richt op mysteries en detective-werk.

Al met al is Zo Zit Dat een populair en gerespecteerd tijdschrift voor kinderen in Nederland. Het biedt een leuke en educatieve manier voor kinderen om de wereld om hen heen te ontdekken.

 

Oei, ChatGPT heeft het niet helemaal juist. Spot jij de foutjes?

 

TikTok je slim

Alles weten over de vetste dinosauriërs die ooit op de aarde hebben rondgelopen? Of ben je benieuwd hoe je kan overleven in de jungle? Check Zo Zit Dat op TikTok! Daar ontdek je de coolste weetjes en word je elke minuut slimmer!