ADVERTENTIE
ADV.
Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Klik, klik, klik, klik, klik… In Zo Zit Dat 6 las je over een wel heel bijzonder wereldrecord. De acteur Akshay Kumar maakte 184 selfies in drie minuten. Hoe dat eruitzag? Lees snel verder!

Selfie met je idool

Akshay Kumar is een echte ster in India. Hij speelt namelijk in bekende Bollywood films en heeft veel fans. Meer dan 240 van hen verzamelden zich in de stad Mumbai om samen met hun idool het wereldrecord te breken! Akshay stond met zijn mobieltje in zijn hand in het midden van twee lange rijen fans. Eén voor één sprongen de mensen in beeld terwijl de acteur vliegensvlug bleef klikken. Check hieronder hoe dat ging.

Mislukt!

Akshay nam 209 selfies in drie minuten. Maar 25 daarvan telden niet mee omdat er een wazig gezicht op stond. Volgens de regels moeten de selfies scherp en licht genoeg zijn om de personen in de foto te herkennen. Maar ondanks die 25 mislukte foto’s heeft Akshay met gemak het vorige record van 168 selfie’s gebroken.

FAN-tastisch

De reden dat Akshay de recordpoging deed, was om zijn nieuwe film Selfiee te promoten. Nou, dat is aardig gelukt! Hij vond het ook heel tof dat zijn fans erbij waren. “Alles wat ik heb bereikt en waar ik nu in het leven sta, is te danken aan de onvoorwaardelijke liefde van mijn fans”, schreef Akshay op zijn Instagram na de poging. “Dit is mijn speciale eerbetoon aan hen, waarbij ik laat zien dat ik het fijn vind hoe ze mij mijn hele carrière hebben gesteund.”

De nieuwste Zo Zit Dat

Is het opsteken van je middelvinger vreemd? Of valt dat wel mee? En hoe zit het met brood in je lunchbox, is dat dan normaal? In Zo Zit Dat 6 kom je erachter wat vreemd is en wat niet. In deze editie lees je voor het allereerst een stukje dat geschreven is door een computer. ChatGPT heeft speciaal voor jou een verhaal bedacht over kunstmatige intelligentie. En als kers op de taart maak je kennis met de vreemdste vogels.