ADVERTENTIE
ADV.
Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Zijn het buitenaardse wezens? Is het een tunnel naar een vreemde wereld? Bij dit filmpje slaat je fantasie al snel op hol. Zelfs de knapste koppen weten nog niet precies wat het is.

Mensen op Hawaii stonden afgelopen winter even gek te kijken. Tussen alle fonkelende sterretjes, verscheen er opeens iets heel anders aan de hemel. Kijk maar eens mee. Het begint nog als een lichtgevend bolletje. Maar daarna verandert de vorm in een soort draaikolk. Langzaam wordt hij groter en groter. Alsof er een orkaantje door de ozonlaag trekt! Natuurlijk kan dat helemaal niet. Maar wat is het dan wel?!

Het korte antwoord: geen idee! Deze ruimtewerveling blijft tot nu toe een mysterie. Wel gebeurde er op dezelfde dag nog iets anders aan de sterrenhemel. In Florida werd er namelijk een nieuwe satelliet gelanceerd. Zou het daar iets mee te maken kunnen hebben? Het blijft gissen.

De hele show duurde uiteindelijk maar 40 minuten. De glimmende draaikolk loste vanzelf op. Maar gelukkig is alles gefilmd! Kijk nog maar eens goed. Waar vind jij dit verschijnsel het meest op lijken? Je kunt er eindeloos naar blijven turen. Maar pas op hè, niet per ongeluk jezelf hypnotiseren!

Jij als baas van Zo Zit Dat?

Vind jij het leuk om je mening te geven? Goed nieuws: binnenkort zoeken we nieuwe Zo Zit Dat-bazen die écht hun mening durven te geven over het blad. Lijkt jou dat wel wat? Lees dan hier meer informatie en meld je aan!

Elke maand Zo Zit Dat in de bus

Heb jij nog geen abonnement op Zo Zit Dat? Scoor ’t hier! Zo valt het allerleukste weetjesblad voor kinderen elke maand op jouw mat. Eerst een los nummer proberen? Dat kan ook! Je koopt Zo Zit Dat nu in de boekwinkel of bestel er eentje via Lossebladen.nl.

Foutje gezien? Laat het ons weten!