ADVERTENTIE
ADV.
Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Wil je een witte dolfijn ontmoeten? Zing dan een liedje! Een kajakker probeerde dat voor de grap en het bleek nog te werken ook. Alles is gefilmd.

Als je een witte dolfijn in het wild ziet, haal je natuurlijk alles uit de kast om die schoonheid dichterbij te krijgen. Een kanoër had alleen niet verwacht dat zijn liedjes ook echt zouden werken. Al snel krijgt hij bezoek. De witte dolfijn begint met zijn bootje te spelen! De kano krijgt af en toe stevige zetjes.

Maar daarmee is het avontuur nog niet voorbij. De kanoër wil ook nog onderwater kunnen spelen. Hij pakt zijn snorkelset erbij en plonst het water in, gezellig op visite bij zijn nieuwe maatje. Natuurlijk gaat hij daar lekker door met zingen. En dan gebeurt het. De witte dolfijn zingt terug. En al zijn vriendjes doen hetzelfde!

Witte dolfijnen klinken een beetje als vogels, maar dan onderwater. Ze tsjirpen en fluiten alsof het lente is. In hun spuitgat zit een speciale spier om dat geluid te maken. In het filmpje zingen ze uit volle borst, samen met hun mensenvriend. Denk jij dat ze met de man probeerden te kletsen? Of zouden ze het gewoon leuk vinden om samen muziek te maken?

Jij als baas van Zo Zit Dat?

Vind jij het leuk om je mening te geven? Goed nieuws: binnenkort zoeken we nieuwe Zo Zit Dat-bazen die écht hun mening durven te geven over het blad. Lijkt jou dat wel wat? Lees dan hier meer informatie en meld je aan!

Elke maand Zo Zit Dat in de bus

Heb jij nog geen abonnement op Zo Zit Dat? Scoor ’t hier! Zo valt het allerleukste weetjesblad voor kinderen elke maand op jouw mat. Eerst een los nummer proberen? Dat kan ook! Je koopt Zo Zit Dat nu in de boekwinkel of bestel er eentje via Lossebladen.nl.

Foutje gezien? Laat het ons weten!