ADVERTENTIE
ADV.
Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Onder jouw voeten zit een geheime wereld verstopt! Huh, waar gaat dit nou weer over? Lees snel verder en wie weet win jij twee kaartjes voor de film ‘Onder het maaiveld junior’!

 

Kriebel bodemdiertjes

De zon schijnt en je loopt met je blote voeten over het gras. Wat een goed gevoel! Maar weet jij wat zich daar in de grond allemaal schuil houdt? Mollen, larven, wormen, schimmls, bacterien, pissenbedden, spinnen en duizendpoten… Jept, een ondergrondse wereld met meer dan acht miljard bodemdiertjes. Wat spoken ze daar uit? Ontdek het zelf in de nieuwe bioscoopfilm: Onder het maaiveld junior.

Hoe kan ik winnen?

Ben jij nieuwsgierig geworden? Doe dan snel mee met de prijsvraag en wie weet maak jij straks een ondergrondse reis naar de meest bizarre beestjes in onze bodem. Je maakt kans door antwoord te geven op de vraag hieronder. Laat ook meteen even je adresgegevens achter! Maarre… vraag hiervoor wel even toestemming aan je ouders!

 

Meer Zo Zit Dat

Wil jij weten aan welke winacties je nog meer mee kunt doen? Check dan snel deze pagina! Als je een abonnement neemt op Zo Zit Dat blijf je oo elke maand op de hoogte van de tofste winacties! En dat niet alleen! Je ontvangt daarnaast ook nog eens maandelijks de leuskte artikelen, quizjes, posters, puzzeltjes, tips, weetjes en nog veel meer! Een abonnement nemen kan hier

Foutje gezien? Laat het ons weten!