ADVERTENTIE
ADV.
Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Pfoe… De Doordenker van de nieuwste Zo Zit Dat is weer behoorlijk pittig. Is het jou gelukt om hem op te lossen? Dan maak je kans op een supervet skateboard! Weten hoe? Lees snel door!

Skaten = vet!

Heb je nog nooit op een skateboard gestaan, maar lijkt het je wel heel vet? Dan is dit skateboard van Nijdam perfect voor jou! Dit skateboard is namelijk ideaal voor beginners! Enne…hij ziet er ook nog eens heel tof uit. Ga lekker oefenen (met de juiste bescherming om natuurlijk) en dan skate jij voor je het weet de hele wijk door.

Hoe kan ik winnen?

Supersimpel! Je hoeft hieronder alleen het goede antwoord op de Doordenker uit de nieuwste Zo Zit Dat in te vullen. En laat daarna ook meteen even je adresgegevens achter. Vraag hiervoor wel eventjes toestemming aan je ouders!

 

Nog meer Zo Zit Dat

De nieuwste Zo Zit Dat staat helemaal in het teken van wind! Zo lees je van alles over de vetste windsporten en ontdek je alles wat je wilt weten over scheten! Je krijgt bijvoorbeeld het recept waarmee je de allergoorste scheetjes kunt laten! Verder leer je hoe je je eigen windwijzer maakt en ontdek je ook bizarre feitjes over de wind. Wist je bijvoorbeeld dat een haring haar schoolgenoten met scheten vertelt hoeveel afstand ze moeten houden? Grappig! Je kunt de nieuwste Zo Zit Dat hier kopen. Een abonnement nemen kan natuurlijk ook. Dat doe je hier.

 

Foutje gezien? Laat het ons weten!