ADVERTENTIE
ADV.
Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Heb jij de rubriek Verboden te Vervelen van de nieuwste Zo Zit Dat al goed bekeken? Dan heb je naast alle tips, de prank en een puzzeltje vast ook deze toffe winactie gespot. Lees snel verder om te weten hoe je kans maakt op dit anatomielab!

Op onderzoek uit in je schedel

Met deze leerzame set Stapelgekke Anatomie van Clementoni knutsel je supermakkelijk een volledige schedel in elkaar met alles erop en eraan: van oogballen tot tanden. Je ontdekt precies hoe alles werkt en hoe alles eruit ziet. Je kunt zelfs voelen hoe het is om hersens aan te raken. Supertof en heel interessant!

Hoe maak ik kans?

Natuurlijk wil je dit anatomielab hebben! Als je mee wilt doen met onze winactie, hoef je alleen maar antwoord te geven op de vraag hieronder en je adresgegevens achter te laten. Doe dit natuurlijk wel alleen met toestemming van je ouders. Succes!

 

Nog meer winnen

Dit anatomielab is niet het enige wat je kunt winnen deze maand. Check snel deze pagina voor de twee andere toffe winacties. Je kunt natuurlijk ook een abonnement nemen op Zo Zit Dat. Dan blijf je maandelijks automatisch op de hoogte van de tofste winacties en nog veel meer leuks! Bijvoorbeeld toffe artikelen, weetjes, strips, posters, quizjes, pranks en puzzels! Een abonnement nemen kan hier.

Foutje gezien? Laat het ons weten!