ADVERTENTIE
ADV.
Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Scheten, buitenaardse storm en sporten met een briesje. Zo Zit Dat 5 was behoorlijk winderig. Zo las je de gekste weetjes over darmgas, ontdekte je de geheimen van de wind in het heelal en maakte je kennis met de meest bizarre windsporten. Jij mag vertellen wat je nou eigenlijk van al die artikelen vindt. Geef je mening nu!

Wat vond jij van deze Zo Zit Dat?

 

Jij als baas van Zo Zit Dat?

Vind jij het leuk om je mening te geven? Goed nieuws: binnenkort zoeken we nieuwe Zo Zit Dat-bazen die écht hun mening durven te geven over het blad. Lijkt jou dat wel wat? Lees dan hier meer informatie en meld je aan!

Elke maand Zo Zit Dat in de bus

Heb jij nog geen abonnement op Zo Zit Dat? Scoor ’t hier! Zo valt het allerleukste weetjesblad voor kinderen elke maand op jouw mat. Eerst een los nummer proberen? Dat kan ook! Je koopt Zo Zit Dat nu in de boekwinkel of bestel er eentje via Lossebladen.nl.