ADVERTENTIE
ADV.
Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

De dagen worden langer, de nachten wat korter, en de zon schijnt alweer wat vaker. Je ziet het, het is bijna lente. Ook in Zo Zit Dat. De beer wordt wakker uit haar lenteslaap, andere dieren beginnen weer uit volle borst te zingen en jij? Jij mag vertellen wat je nou eigenlijk van al die artikelen vindt. Geef je mening nu!

Wat vond jij van Zo Zit Dat 4?

Geef je mening!

Ben jij heel goed in je mening geven? En heb je nog wel een idee over wat je allemaal wel en niet in Zo Zit Dat zou willen lezen? Dan wil jij Zo Zit Dat misschien wel voor een keertje overnemen. Geef je nu op om Zo Zit Dat voor één keer over te nemen en eindbaas te zijn van je favoriete blad. Zo ontdek je of redacteur, journalist of vormgever worden misschien wel iets is voor jou!

Heb je het al gehoord?

Luister jij de Zo Zit Dat luisterverhalen al? Elke maand kun je de langere verhalen in Zo Zit Dat ook lekker luisteren. Pak je Zo Zit Dat erbij, zet je koptelefoon op en zet een luisterverhaal aan. Ook héél fijn als je in de auto zit. Enne… wie weet kun jij je juf of meester nog een goeie tip geven hiermee. Zij vinden het vast fijn om zo’n verhaal aan te zetten tijdens de lunch in de klas, of als jullie even aan het knutselen zijn. Zo heb jij nóg meer Zo Zit Dat. Winwin dus!

Nog geen abonnee?

Geen probleem! Je kunt nu een abonnement scoren, zo krijg jij je favoriete blad gewoon op de mat. Wil je eerst een paar nummers los proberen? Dat kan ook. Je vindt ze op Lossebladen.nl of in de boekwinkel. Enne… vergeet niet om na het lezen je mening te geven.

 

Foutje gezien? Laat het ons weten!