ADVERTENTIE
ADV.
Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Beginnen jouw handen te kriebelen zodra Zo Zit Dat in de brievenbus ligt en weet jij precies wat je in jouw favoriete blad terug wilt zien? Goed nieuws: Zo Zit Dat zoekt een nieuwe eindbaas. Enne… jij kunt dus óók baas van Zo Zit Dat worden. Hoe dat zit? Lees snel verder!

Jij = baas van Zo Zit Dat?

Binnenkort wordt Zo Zit Dat voor één maand overgenomen door lezers. Enne… daar zou jij dus bij kunnen horen. Tijdens deze takeover bedenk je bijvoorbeeld wie of wat er op de voorkant van Zo Zit Dat moet komen te staan en over welke onderwerpen er geschreven moet worden. Ook ontdek je wat een redacteur en vormgever van Zo Zit Dat precies doet. Misschien wil jij dat later ook wel worden!

Zorg dat je erbij bent!

Hoe de takeover er precies uitziet, horen alleen de deelnemers. Zorg dus dat jij daarbij hoort. Dat doe je door onderstaande formulier in te vullen. Vraag daarvoor wel eerst toestemming van je ouders.

Lente in Zo Zit Dat

Heb jij Zo Zit Dat al gelezen deze maand? Hij staat helemaal in het teken van de lente. Wat vreet een beer die net uit winterrust is gekomen allemaal uit? Hoe weet ze eigenlijk wanneer ze wakker moet worden? Welke dieren beginnen uit volle borst aan een liveconcert deze lente? En waarom hebben sommige mensen eigenlijk last van hooikoorts terwijl anderen vrolijk fluitend het voorjaar door gaan? Je ontdekt het deze maand in Zo Zit Dat!

Nog geen abonnement?

Geen zorgen! Je kunt Zo Zit Dat ook kopen via Lossebladen.nl. Enne, als dat bevalt wil je vast en zeker wel een abonnement. Ook die is zo gescoord. Klik vooral hier als je wilt dat Zo Zit Dat elke maand op jouw mat valt.

Foutje gezien? Laat het ons weten!