ADVERTENTIE
ADV.
Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Heb jij de kleurige sudoku uit de nieuwste Zo Zit Dat opgelost? Knap hoor! Als je het goede antwoord hebt gevonden, maak je nu ook nog eens kans op een toffe prijs, namelijk: een 3D-pen! Weten hoe? Lees snel door!

Jouw eigen kunstwerken in 3D!

Hou jij ervan om lekker creatief bezig te zijn? Dan is deze 3D-pen echt wat voor jou! Met deze pen van 3D&Print kun jij namelijk je eigen tekeningen maken in 3D! Supergaaf! De set bevat drie kleuren: geel, rood en blauw en hiermee kun je van alles tekenen. Bijvoorbeeld een huisje, een vliegtuig, een vlinder: er is van alles mogelijk! Met deze pen kun je je uren vermaken!

Hoe kan ik winnen?

Wil jij deze te gekke 3D-pen winnen? Dat snappen wij! Je maakt kans door hieronder het antwoord op de Doordenker te geven! Laat daarbij ook meteen even je adresgegevens achter. Hiervoor moet je wel toestemming vragen aan je ouders! Succes!

Meer Zo Zit Dat

Met een abonnement op Zo Zit Dat blijf je elke maand op de hoogte van de tofste artikelen, weetjes, tips, quizzen, puzzels, pranks en nog veel meer! Dat wil je! Een abonnement nemen kan hier. Je kunt natuurlijk ook een los nummer kopen. Dat doe je in de winkel of via Lossebladen.nl. 

Foutje gezien? Laat het ons weten!