ADVERTENTIE
ADV.
Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

In de rubriek Verboden te Vervelen van de nieuwste Zo Zit Dat heb je kunnen lezen dat je een supertof houten insectenhotel kunt winnen. Die wil je hebben! Wil je weten hoe je kans maakt? Lees snel door!

Insectenslaapplek

Het is (bijna) lente en dat betekent dat alle insecten weer langzaam tevoorschijn komen! Hoe vet zou het zijn als ze blijven overnachten in jouw zelfgebouwde insectenhotel? Supervet toch? Je zet dit houten insectenhotel van SES Creative makkelijk zelf in elkaar. Vervolgens kun je het vullen met insectenschuilplekken, zoals dennenappels en houtjes. Geef je hotel daarna een mooi plekje in de tuin enne… vergeet niet te kijken welke insecten in jouw hotel komen slapen! Misschien spot je wel vlinders, bijen, lieveheersbeestjes of kevers. Gaaf!

Hoe kan ik dit insectenhotel winnen?

Dit toffe houten insectenhotel wil je hebben deze lente! Je maakt kans door antwoord te geven op de vraag hieronder. Laat ook meteen even je adresgegevens achter! Maarre… vraag hiervoor wel even toestemming aan je ouders! Succes!

Meer Zo Zit Dat

Wil jij weten aan welke winacties je nog meer mee kunt doen? Check dan snel deze pagina! Als je een abonnement neemt op Zo Zit Dat blijf je ook elke maand op de hoogte van de tofste winacties! En dat niet alleen! Je ontvangt daarnaast ook nog eens maandelijks de leukste artikelen, quizjes, posters, puzzeltjes, tips, weetjes en nog veel meer! Een abonnement nemen kan hier!

Foutje gezien? Laat het ons weten!