ADVERTENTIE
ADV.
Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

De winactie uit de nieuwsbrief van deze maand is weer te gek! Deze keer kun je het supertoffe boek De Bizarste beesten ooit van uitgeverij Lemniscaat winnen. In dit boek ga je op ontdekkingsreis naar de vreemdste beesten van vroeger. Wil je meedoen aan de winactie? Lees dan snel door. 

Tijdmachine

Als je dit boek openslaat, stap je in echte tijdmachine en maak je een tijdreis naar het verre verleden. Daar ontmoet je de bizarste en vreemdste dieren die ooit hebben geleefd. Zo lees je bijvoorbeeld over een dinosaurus die twee paar hersenen had, waarvan één paar bij zijn kont! Huh? Ja echt! En ook ontdek je van alles over schorpioenen die net zo groot waren als jij. Natuurlijk staan er nog veel meer knettergekke feitjes in dit boek, dus dit boek wil je echt hebben!

Een boek geschreven door knappe koppen

Dit boek is geschreven door wetenschappers Tim Flannery en Emma Flannery. En een leuk feitje: ze zijn ook nog eens vader en dochter! In het boek staan ook supermooie, kleurige plaatjes. Deze zijn getekend door Maude Guesné.

Hoe kan ik winnen?

Om kans te maken op dit boek hoef je alleen maar antwoord te geven op de vraag hieronder en je adresgegevens achter te laten. Dan doe je meteen mee aan de winactie. Vergeet niet om eerst toestemming aan je ouders te vragen!

Luisterverhalen

Wist je dat je de lange verhalen uit Zo Zit Dat niet alleen kunt lezen, maar ook kunt luisteren? Superhandig voor als je bijvoorbeeld in de auto zit of als je nog wat meer moeite hebt met lezen. De luisterverhalen vind je hier.

Foutje gezien? Laat het ons weten!