ADVERTENTIE
ADV.
Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Heb je het al gezien? Er staat een foutje in Zo Zit Dat 4. Het gaat over de bultruggen die muziek maken in het artikel over dieren die muziek maken.

West is oost

Op bladzijde 41 lees je hoe de bultruggen van west naar oost zwemmen om nieuwe liedjes te beluisteren van hun vrienden. Vervolgens lees je hoe ze naar het westen zwemmen om daar de muziek te verspreiden over de hele Stille Oceaan. Oeps, in dit verhaal hebben we oost en west per ongeluk omgedraaid. De dieren zwemmen dus van de oostkant van Australië naar de westkant en nemen de liedjes mee terug naar de oostkant. Vanuit daar verspreiden ze hun nieuwe liedjes over de hele Stille Oceaan.

Zeg, waar ligt de Stille Oceaan ook alweer?

De Stille Oceaan (die met dank aan de bultruggen dus niet zo stil is), ligt tussen Australië, Japan, Noord- en Zuid-Amerika. Ten oosten van Australië dus. In die oceaan zwemmen zijn de bultruggen te horen als influencers van de zee.

Houden dieren van muziek?

Heb jij het artikel nog niet gelezen? Dan ben je vast benieuwd of dieren ook weleens voor de lol zingen, net als jij! Je vindt dit artikel vanaf bladzijde 41 en je kunt het hier beluisteren.

Zo Zit Dat nog niet in huis?

Geen zorgen! Je kunt deze vrolijke Zo Zit Dat bomvol lente-weetjes nog makkelijk scoren. Hij ligt nu in de winkel, maar je kunt ‘m ook kopen op Lossebladen.nl. En wil je er heel zeker van zijn dat je geen nummer mist? Neem dan nu een abonnement. Dan grijp je nooit mis en ligt het blad gewoon elke maand op je mat. Extra fijn!

Nóg een foutje gezien? Laat het ons weten!