ADVERTENTIE
ADV.
Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Yes! Het is weer vakantie, maar wat ga je met al deze vrije tijd doen? Geen zorgen! Met deze drie te gekke dingen hoef jij je deze vakantie niet te vervelen!

Mysteries door je koptelefoon

In de spannend podcast: Sara’s mysteries schakelen kinderen de hulp in van Sara om een echt mysterie op te lossen. Elke week kan je via de NPO app of via Spotify een nieuw mysterie vinden om te ontrafelen! Sara omschrijft wat ze ziet en legt alles duidelijk uit, daarnaast heeft ze ook nog eens een fijne stem om naar te luisteren. Plof jij deze vakantie op de bank met een koptelefoon op je hoofd?

Sara’s mysteries – NPO Zapp / NTR                 

 

Water is voor vissen

Water is voor vissen! Dat vinden de stoere zeemannen op de vissersboot. Maar Kaat denkt daar anders over. Zij wilt leren zwemmen. Samen met de zeemannen gaat ze aan de slag. Ze krijgt wel erg bijzondere trainingen van deze zeelui, weten zij eigenlijk wel hoe je moet zwemmen? Dit boek bomvol met tekening en korte stukjes tekst is leuk om zelf te lezen, zeker als je niet van dikke boeken houdt.

Water is voor Vissen – Puck Koper – Uitgeverij Querido – €17,99

 

Je eigen miniwereld

Op woensdag één maart kun jij je eigen miniwereld maken! Dit kun je doen tijdens de workshop in het kunstpaviljoen M in Almere. Samen met echte kunstenaars ga je lekker aan de slag met knutselen. En misschien heb je nog wel tijd om de rest van dit museum te bekijken.

Housewarming: Maak je eigen miniwereld – Kunstpaviljoen M. – Almere – Woensdag 1 maart tussen 14:00 uur en 16:30 uur –

 

Nog meer tips!

Nog iets wat je kunt doen: al je Zo Zit Dat’s erbij pakken en teruglezen en kijken of er nog quizjes of puzzeltjes zijn die je nog niet hebt gedaan. Of alle luisterverhalen van Zo Zit Dat luisteren!

 

Nog meer Zo Zit Dat

Loopt er een dubbelganger van jou rond? Waarom heeft een wasbeer een masker op? En hoe vaak wist de nieuwe wereldkampioen muisklikken op de muis te klikken? Je ontdekt dat en nog véél meer in de nieuwste Zo Zit. Wil je niks missen? Bestel hier een los nummer! Enne… een abonnement nemen kan natuurlijk ook. Laat je steeds weer verrassen door de leukste weetjes over dieren, tech, wetenschap, natuur én games! Wat wil je nog meer?

Foutje gezien? Laat het ons weten!