ADVERTENTIE
ADV.
Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Heb jij lopen zwoegen op de Doordenker uit de nieuwste Zo Zit Dat? En is het je ook nog eens gelukt om het antwoord te vinden? Knap hoor! Dan maak je nu kans op de te gekke set Super Sound Karaoke. Weten hoe je kans maakt? Lees snel verder!

Alle feestbeesten opgelet!

Je feestje is niet compleet zonder de Super Sound Karaoke Set van VTech. Hiermee kun je namelijk meezingen en swingen met al je favoriete nummers en artiesten. Je kunt de stem van de originele artiest verwijderen of juist allemaal stemvervormers gebruiken. Te gek! Deze set bevat daarnaast ook  nog eens een supertoffe discolamp. Dat maakt je feestje helemaal af!

Hoe kan ik winnen?

Wil jij kans maken op deze deze set? Het enige wat je daarvoor moet doen is het juiste antwoord geven op de Doordenker uit de nieuwste Zo Zit Dat. Laat ook meteen je adresgegevens achter. Maar vergeet hiervoor niet eerst toestemming te vragen aan je ouders! Succes!

Zo Zit Dat

Wil jij elke maand de leukste Doordenkers oplossen, de tofste artikelen lezen, de vetste prijzen winnen en de handigste tips ontvangen? Neem dan nu een abonnement op Zo Zit Dat! Dat doe je hier Dan mis je nooit meer iets. Je kunt natuurlijk ook een los nummer kopen. Dat doe je in de winkel of via Lossebladen.nl. 

Foutje gezien? Laat het ons weten!