ADVERTENTIE
ADV.
Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

In onze nieuwsbrief stond ook deze maand weer een hele toffe winactie! Dit keer kun je het te gekke logicaspel Gravity Maze van ThinkFun winnen. Lees hieronder hoe je kans maakt!

Breinbreker

Hou jij er wel van om je hersens een beetje te laten kraken? Dan is Gravity Maze van ThinkFun echt wat voor jou! Tijdens dit spel moet je proberen om de metalen kogel in de rode eindtoren te krijgen. Maar dit lukt alleen als je de andere transparante toren precies op de goede manier neerzet. Een echte uitdaging dus!

Hoe kan ik winnen?

Wil jij dit te gekke spel snel uitproberen? Dat snappen wij! Het enige wat je hoeft te doen om kans te maken, is antwoord geven op de vraag hieronder. Laat ook meteen je adresgegevens achter, maar vraag hiervoor wel eerst even toestemming aan je ouders! Succes!

De nieuwste Zo Zit Dat

De nieuwste Zo Zit Dat staat helemaal in het teken van… jou! Zo lees je bijvoorbeeld alles over waarom je bent wie je bent en ontdek je of TikTok jou beter kent dan jijzelf. Maar er is nog veel meer! Zo is er ook een extra lang artikel over protesteren en vertelt Floris je over de keer dat meneer Tortellini (zijn koningspython) kwijt was! Deze Zo Zit Dat moet je hebben dus. Je koopt hem hier. Een abonnement nemen kan natuurlijk ook. Dat doe je hier. Dan krijg je de nieuwste Zo Zit Dat elke maand in je brievenbus!

Foutje gezien? Laat het ons weten!