ADVERTENTIE
ADV.
Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Als je de nieuwste Zo Zit Dat hebt gelezen, dan kun je het bijna niet hebben gemist: de winactie met het superleuke spel Raad Wat ik Denk van Megableu. Weten hoe je dit spel kunt winnen? Lees dan snel door!

Rara… waar denk ik aan

Aan welk dier denk ik nu? Dat moeten je medespelers zien te raden. Maar jij moet ook inschatten hoe vaak zij erover doen om het juiste dier te raden. Het woord dat je in gedachten hebt, moet niet te moeilijk zijn, maar ook niet te makkelijk. De anderen moeten het niet in de eerste drie beurten raden maar voor wel voor de tiende beurt. Slim nadenken dus! Raad Wat ik Denk is het perfecte spel om aan je spelletjesavond toe te voegen!

Hoe kan ik winnen?

Als je kans wilt maken op dit toffe familiespel, hoef je alleen maar antwoord te geven op de vraag hieronder en je adresgegevens achter te laten! Maar vraag hiervoor wel eerst even toestemming aan je ouders! Succes!

Zo Zit Dat

Wil jij elke maand op de hoogte zijn van de leukste winacties? Neem dan nu een abonnement op Zo Zit Dat! Dat doe je hier. Je ontvangt dan ook iedere maand de leukste tips, artikelen, strips, posters, puzzels en nog veel meer! Je kunt natuurlijk ook een los nummer kopen. Dat doe je in de winkel of via Lossebladen.nl. 

Foutje gezien? Laat het ons weten!