ADVERTENTIE
ADV.
Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Heb jij Zo Zit Dat alweer uit? Laat dan nu weten wat je van dit nummer vindt! Dankzij jouw mening wordt je favoriete weetjesblad steeds een beetje leuker! Enne, heb je ‘m nog niet in huis? Scroll dan even verder, dan ontdek je waar het nummer deze keer over gaat.

Geef je mening over Zo Zit Dat

Hé, wie ben jij eigenlijk?

Deze Zo Zit Dat staat helemaal in het teken van jou! Wie ben jij eigenlijk? En hoe ben je geworden wie je bent? Enne… ben je eigenlijk nog dezelfde als vijf jaar geleden? Lees uit welke puzzelstukjes je bestaat, tover jezelf tevoorschijn in de puzzels en stel je eigen familie samen in de Verboden te vervelen.

Wat weet TikTok over jou?

TikTok, en andere social media, kent jou beter dan je denkt. Enne… misschien weet de app wel meer over jou dan jij zelf! Hoe dat zit lees je deze maand in de extra lange strip van Cyberwijzer. Maar… Zo Zit Dat zit zelf toch ook op TikTok? Dat klopt! Ontdek nu op Zozitdat.nl/mediawijs waarom en hoe jij zelf zo veilig mogelijk gebruik kan maken van apps als TikTok.

De leukste weetjes

Waarom bestaan er dubbelgangers? Waarom heeft een wasbeer een masker op? En hoe vaak wist de nieuwe wereldkampioen muisklikken op de muis te klikken? Je ontdekt dat en nog véél meer in de nieuwste Zo Zit Dat. Elke maand word je in dit blad verrast met de leukste weetjes. En je krijgt antwoord op vragen waarvan je niet eens wist dat je ze had. Wil jij geen nummer meer missen? Zorg dan dat je nú een abonnement scoort. Liever eerst even een nummer proberen? Zo Zit Dat ligt nu bij de boekwinkel en grote supermarkten, maar je kunt er ook eentje online kopen via Lossebladen.nl.

Foutje gezien? Laat het ons weten!