ADVERTENTIE
ADV.
Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Op het hockeyveld zie je al van ver of er een jongens- of een meisjesteam aan het spelen is. Niet aan hoe ze spelen, maar aan de sportkleding! Een hockeytenue voor jongens bestaat uit een een shirt en een broek, maar de meiden sporten in een rokje. Hockey is niet de enige sport waarbij jongens en meiden verschillende tenues hebben. Wat vind jij daarvan?

Verschillende sportkleding voor jongens en meiden

Niet alleen bij hockey is er een verschil tussen de tenues, ook in beachvolleybal en tennis zie je verschillende sportkleding. Laat hieronder weten wat je daarvan vindt.

Geef je mening!

Heb jij de laatste Zo Zit Dat gelezen? Laat dan nu weten wat je ervan vond! Klik hier om je mening te geven. Door wat jij allemaal vertelt, kun je Zo Zit Dat nóg een beetje leuker maken. Maarre… heb jij Zo Zit Dat nog niet in huis? Lees dan nog even verder.

Scoor nu een abonnement

Wist je dat je ook een abonnement op Zo Zit Dat kunt nemen? Dan krijg jij dit toffe tijdschrift elke maand gewoon thuisgestuurd. Kijk hier welke aanbiedingen er nu zijn. Wil je eerst even kijken of het wel echt iets voor jou is? Dan kun je ook een los nummer kopen. Je vindt Zo Zit Dat in de boekwinkel en grote supermarkten, maar je kunt er ook eentje kopen via Lossebladen.nl.

Foutje gezien? Laat het ons weten!