ADVERTENTIE
ADV.
Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Tijdens de vakantie heb je zeeën van tijd om te doen wat je wilt. Tijdens schoolweken kom je altijd tijd tekort, maar zodra de vakantie dan aanbreekt, heb je geen idee meer wat je moet doen. Daarom nu alvast de vraag: wat doe jij tijdens de vakantie om je niet te vervelen? Geef nu jouw allerbeste tips!

Tips voor de vakantie van en voor kinderen

Laat jouw allerbeste tips weten en wie weet bezorg je iemand anders daar wel een geweldige vakantie mee! We gaan de beste tips namelijk verzamelen in een artikel in Zo Zit Dat. Het leukst is als je een activiteit bedenkt die je in of om het huis kunt doen, zoals een leuk spelletje of bijvoorbeeld tijdens het buitenspelen. Laat jij het weten? Heel veel dank alvast, ook namens alle andere kinderen!

 

Zo Zit Dat in de brievenbus

Heb jij nog geen abonnement op Zo Zit Dat? Zonde! Met een abonnement krijg het geweldige weetjesblad namelijk elke maand opgestuurd. Elke editie heeft een eigen thema. Zoals Tijd, Geld, Japan, Media, Kleur en nog véééél meer. En in ieder nummer vliegen de weetjes je om te oren. Wist jij bijvoorbeeld dat een reuzenpanda en rode panda helemaal geen familie van elkaar zijn? Of dat het heelal stiekem een grote tijdmachine is? Je ontdekt dit en nog heel veel meer bij Zo Zit Dat! Scoor hier een abonnement. Of wil je eerst even een nummer uitproberen? Je kunt Zo Zit Dat ook los kopen in de winkel of via Lossebladen.nl.

Winnen, winnen, winnen

En er is nóg een reden waarom je Zo Zit Dat niet wilt missen. Je kunt namelijk elke maand kans maken op superleuke prijzen. Wil je weten wat je nu allemaal kunt winnen? Je ziet het hier!

 

Foutje gezien? Laat het ons weten!