ADVERTENTIE
ADV.
Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Heb jij de nieuwste Zo Zit Dat al helemaal uitgelezen? Dan is deze toffe winactie jou vast niet ontgaan. Je maakt namelijk kans op de vette interactieve wereldbol van Clementoni. Hiermee leer je alles over alle landen op de wereld.

Wereldreiziger

Met deze wereldbol ontdek jij de hele wereld! Wat heb jij altijd al willen weten over China? Je komt erachter met deze wereldbol. Pak de pen bij de hand en klik op een categorie. Wat is de hoofdstad? Welke munt gebruiken ze en hoeveel mensen wonen er? Je komt er allemaal achter met deze wereldbol. De wereldbol vertelt alle antwoorden aan jou en laat zelfs liedjes uit het land aan je horen. Wauw! Al deze weetjes kun je vertellen tijdens de Aardrijkskundeles. Wedden dat de juf verstelt staat van jouw kennis?

Hoe kan ik winnen?

Droom jij er altijd al van om een wereldreiziger te worden? En vertel jij altijd al de gekste weetjes over de landen waar je op vakantie bent geweest aan je vriendjes? Dan is deze wereldbol echt wat voor jou! Met deze wereldbol kom je nog meer te weten over de wereld. Als jonge wereldreiziger wil je deze natuurlijk winnen. Doe dan snel mee aan deze winactie! Je hoeft alleen maar de onderstaande vraag in te vullen. En laat ook meteen je adresgegevens achter, maar vraag hiervoor wel toestemming aan je ouders!

 

Nog meer Zo Zit Dat

Maar deze wereldbol is niet het enige dat je kan winnen! Heb je de doordenker ook al opgelost, daar staat ook een vette winactie bij! En wil je op de hoogte blijven van alle winacties die nog komen?  Neem dan nu een abonnement op Zo Zit Dat! Je ontvangt dan ook iedere maand de leukste artikelen, puzzeltjes, quizzen, tips, posters en nog veel meer. Dat wil je! Een los nummer kopen kan natuurlijk ook. Dat doe je hier.

Foutje gezien? Laat het ons weten!