ADVERTENTIE
ADV.
Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Heb jij het lettermysterie van de Doordenker uit de nieuwste Zo Zit Dat opgelost? Superknap! Je maakt dan nu kans op de te gekke KidiZoom Smartwatch DX2 van VTech! Weten hoe? Lees snel verder!

Bij de tijd

Kom jij vaak te laat? Met deze supertoffe Kidizoom Smartwatch DX2 van VTech is dat vanaf nu verleden tijd! Je kunt hiermee namelijk altijd en overal klokkijken en wekkers zetten. Maar dat is nog lang niet alles. Met deze Smartwatch kun je nog veel meer! Je kunt foto’s, video’s en selfies maken, (sportieve) spelletjes spelen en je eigen stem opnemen! Met deze smartwatch ben jij dus helemaal bij de tijd! Die wil je hebben!

Hoe kan ik winnen?

Natuurlijk wil je deze smartwatch hebben! Hoe je kans maakt? Supersimpel! Vul het antwoord in op de Doordenker uit de nieuwste Zo Zit Dat. Laat ook meteen je adresgegevens achter. Vraag hiervoor wel even toestemming aan je ouders! Succes!

Zo Zit Dat

Wil je altijd op de hoogte blijven van alle toffe winacties van Zo Zit Dat? Neem dan nu een abonnement! Dat doe je hier. Dan ontvang je Zo Zit Dat elke maand in je brievenbus. Je krijgt dan maandelijks ook de leukste quizjes, artikelen, strips, tips en weetjes! Je kunt natuurlijk ook losse nummers kopen. Dat doe je hier.

Foutje gezien? Laat het ons weten!