ADVERTENTIE
ADV.
Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

De nieuwste Zo Zit Dat staat helemaal in het teken van… tijd! Zo ben jij nu een stuk wijzer geworden over tijd. Maar wil jij nog veel meer weten over tijd en ruimte? Dan is het boek ‘Dwars door tijd & ruimte’ van Yannick Fritschy echt wat voor jou!

Interessant, gek en tof boek

Tijd is maar ingewikkeld. Want wat is tijd precies? Dat is best moeilijk om uit te leggen. Terwijl we de hele dag ermee te maken hebben. In zijn boek neemt Yannick je mee door de tijd en de ruimte. Zo kom je erachter waarom er in éen uur 60 minuten zitten, en niet 30, 70 of 100. En tijdreizen, het lijkt een droom, maar is het mogelijk en hoe dan?! Ook daar krijg je antwoord op! Kortom, wil je alles weten over tijd, doe dan mee aan deze winactie!

Hoe win je?

Ben je nu nog meer benieuwd geworden naar tijd? Gelukkig maak jij kans op dit boek! Alles wat je hoeft te doen is de onderstaande vraag in te vullen. En wie weet verbluf jij je vriendjes, ouders en juf wel met de duizelingwekkende feitjes over de tijd en ruimte! Wisten ze bijvoorbeeld al dat Albert Einstein heel veel nieuwe ontdekkingen over tijd heeft gedaan? Wat dan? Dat lees je in dit leerzame en toffe boek!

 

Nog meer Zo Zit Dat

Hoe ziet een dag in de toekomst eruit? In de nieuwste Zo Zit Dat lees je hoe Fiene, Jort en Fiene daarover denken. Kunnen we in 2050 op vakantie naar de maan? Je leest het in de nieuwste Zo Zit Dat. Wil je niks missen? Bestel hier een los nummer! Enne… een abonnement nemen kan natuurlijk ook. Laat je steeds weer verrassen door de leukste weetjes over dieren, tech, wetenschap, natuur én games! Wat wil je nog meer?

Foutje gezien? Laat het ons weten!