ADVERTENTIE
ADV.
Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Heb jij de nieuwsbrief al helemaal doorgespit? Dan heb je ook vast een te gekke winactie voorbij zien komen. Je kunt een combipack NexCube van Goliath winnen! Weten hoe? Lees snel verder!

Supersnel

Je hebt vast weleens gehoord van een Rubik’s cube. Misschien heb je er zelfs ooit wel eentje opgelost! Deze supersnelle variant moet je echt proberen! Met deze cube is namelijk het wereldrecord speedcuben gezet in maar liefst 3,47 seconden. Wow! Maar geen zorgen! Je kunt rustig beginnen met de 2×2 cube. Als je vervolgens toe bent aan iets meer uitdaging, kun je overgaan op de 3×3 cube. Dit combipack is dus geschikt voor iedereen! Of je het nou al heel goed kunt of juist nog een beetje wilt oefenen.

Hoe kan ik winnen?

Als je kans wilt maken op een NexCube combipack, hoef je alleen maar antwoord te geven op de vraag hieronder. Laat vervolgens ook meteen je adresgegevens achter, maar vraag hiervoor wel even toestemming aan je ouders. Succes!

De nieuwste Zo Zit Dat

Tiktak! Hoe laat is het? Tijd om de nieuwe Zo Zit Dat te gaan lezen natuurlijk! Deze keer staat-ie helemaal in het teken van tijd. Wat is tijd precies en hoe ziet de wereld er in 2050 uit? Jij weet het straks! Ook lees je over de klokken van vroeger en kun je je eigen zonnewijzer en waterklok maken! Deze Zo Zit Dat moet je hebben dus. Je bestelt hem hier. Een abonnement nemen kan natuurlijk ook. Dat doe je hier.

Foutje gezien? Laat het ons weten!