ADVERTENTIE
ADV.
Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Heb jij de nieuwste Zo Zit Dat al helemaal gelezen? Dan heb jij vast ook overal de tijdscapsules ingevuld. Wat is jouw favoriete mop? En hoe ziet jouw dag eruit? En waar zou je altijd al heen willen gaan met een tijdmachine? Naar de toekomst of juist kijken hoe de Romeinen geleefd hebben?

Wat denk jij?

En heb je alle tijdcapsule-vragen al ingevuld? Goed, dan is het nu tijd om je Zo Zit Dat te verstoppen. Ho! Maak je even een foto van wat jij ingevuld hebt? Dat vinden wij superleuk om te zien. Daarna mag je ‘m verstoppen, waar je maar wilt! Je kan het zo gek niet bedenken. Heb je ‘m al goed verstopt? Goed bezig. En nu niet stiekem tevoorschijn halen hé! Er zijn nog genoeg Zo Zit Dat’s die je nog een keertje kunt lezen. Hieronder kun je je foto’s insturen van jouw verstopplek!

 

Goeie verstopplek voor je tijdcapsule

Weet je nog niet precies waar je jouw ingevulde Zo Zit Dat wilt verstoppen? Lees dan snel verder voor de beste tips! Het leukste is natuurlijk wel dat je om over 30 jaar weer tevoorschijn kunt halen. Je kunt ‘m bijvoorbeeld begraven onder de grond. Doe ‘m dan wel in een waterdichte zak of een kist. Zo vergaat-ie niet. Heb jij nog een paar verhuisdozen op zolder staan waar je nooit meer inkijkt? Stop ‘m daar in. Dat is een leuke verrassing over heel veel jaar wanneer je gaat verhuizen.

Joost en Zoë hebben ook al een Zo Zit Dat helemaal ingevuld. Ben je benieuwd naar wat zij ervan hebben gemaakt? Kijk maar hieronder! Enne… spieken mag hoor. Maar je eigen antwoorden zijn natuurlijk extra leuk!

Nog meer Zo Zit Dat

Door deze Zo Zit Dat weet jij nu alles over tijd. Maar wil jij de volgende Zo Zit Dat’s niet missen? Bestel hier een los nummer! Enne… een abonnement nemen kan natuurlijk ook. Laat je steeds weer verrassen door de leukste weetjes over dieren, tech, wetenschap, natuur én games! Wat wil je nog meer?

Foutje gezien? Laat het ons weten!