ADVERTENTIE
ADV.
Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Tik tak! De nieuwste Zo Zit Dat staat helemaal in het teken van tijd. Je leest alles over tijdreisjes maken en ook leer je hoe je je eigen zonnewijzer en waterklok in elkaar kunt zetten. Wat vond jij tof aan dit nummer? En wat juist helemaal niet? Wij zijn benieuwd naar jouw mening!

Jouw mening

Jouw mening helpt ons om Zo Zit Dat elke maand weer net ietsjes leuker te maken. Dus waar wacht je nog op? Laat ons hieronder weten wat je vond van de editie over tijd! Wees vooral supereerlijk! Daar hebben we het meest aan!

Een reisje door de tijd

In de nieuwste Zo Zit Dat stap jij in een echte tijdmachine. Je neemt een kijkje in het jaar 2050 en je maakt ook een reisje naar de klokken uit het verleden. Ook ontdek je hoe bizar tijd eigenlijk is. Wist jij bijvoorbeeld dat de tijd bij je hoofd sneller loopt dan bij je voeten? Je kunt daarnaast ook een hele toffe smartwatch winnen! Zo kom je vanaf nu altijd op tijd! Je snapt het: dit nummer moet je hebben!

De nieuwste Zo Zit Dat nog niet in huis?

Heb jij de nieuwste Zo Zit Dat nog niet gelezen? Geen paniek! Je kunt ‘m los kopen in de winkel of online bestellen. Een abonnement nemen kan natuurlijk ook. Dan ontvang je elke maand de leukste weetjes, moppen, strips, artikelen en tips in je brievenbus. Dat wil je!

Foutje gezien? Laat het ons weten!