ADVERTENTIE
ADV.
Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Heb jij de nieuwsbrief al van boven tot onder gelezen? Dan heb je ook al de winactie voorbij zien komen. Je kunt namelijk vrolijke dierenwekkers van Bigben winnen om op tijd uit je bed te komen. En daar zullen je ouders vast ook blij mee zijn! Lees snel verder!

De wekker gaat

Met Bao de Panda, Baxter het Konijn of Trevor de kikker is wakker worden helemaal geen probleem. Met deze vrolijke beestjes op je nachtkastje, spring jij zo je bed uit! Je kunt kiezen uit drie verschillende deuntjes om je wakker te maken en die kun je ook nog eens harder of zachter zetten. Zo sta jij binnen een mum van tijd in de badkamer om je tanden te poetsen! Dat is een goed begin van de dag!

Nachtlampje

Lees jij voordat je gaat slapen ook altijd nog een boek? Of vind je het fijn dat er toch nog een klein lampje brandt? Deze wekker heeft een ingebouwd nachtlampje, die je makkelijk zelf uit- en aan kunt doen. Dat is fijn! Deze wekker is dus niet alleen heel handig, maar ziet er ook nog eens leuk uit!

Winnen

Jij wilt natuurlijk deze leuke wekker van Bigben winnen! Maar hoe win je dat nou? Vul de vraag hieronder in! Enne… vergeet niet in de tweede vraag erbij te zetten of je de panda, konijn of kikker wilt winnen!

Nog meer Zo Zit Dat

De laatste Zo Zit Dat van dit jaar ligt weer op de mat! Maar niet getreurd, volgend jaar komen er weer een heleboel edities met de leukste weetjes uit! Wil je er zeker van zijn dat je deze ontvangt? Dan kun je natuurlijk een abonnement nemen. Kun je niet wachten tot volgend jaar? Bestel hier een los nummer!

Foutje gezien? Laat het ons weten!