ADVERTENTIE
ADV.
Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Heb jij de nieuwste Zo Zit Dat al helemaal uit? Dan heb je vast en zeker de winactie gezien met het toffe boek Schattige diertjes teken je zo van Karin Luttenberg. Met dit boek teken jij in mum van tijd de leukste dieren! Wil je dit boek winnen? Lees dan snel door! Hieronder ontdek je hoe je kans maakt.

Word een echte kunstenaar!

Tekenen: superleuk, maar het kan ook best ingewikkeld zijn! Het boek Schattige diertjes teken je zo helpt je! Hiermee lukt het jou ook om in een handomdraai de mooiste dieren op papier te zetten. In het boek staan meer dan 130 verschillende dieren dus jouw favoriet staat er ook zeker tussen! Ga jij voor de shoppende mier, de skatende dino of voor het roodborstje dat altijd in is voor een feestje? Of natuurlijk gewoon voor allemaal! Het is aan jou!

Hoe kan ik winnen?

Je kunt dit toffe boek winnen door antwoord te geven op de vraag hieronder. Laat ook meteen je adresgegevens achter maarre… vraag wel eerst even toestemming aan je ouders!

Meer Zo Zit Dat

Wil je elke maand op de hoogte blijven van de leukste winacties? Neem dan nu een abonnement op Zo Zit Dat! Je ontvangt dan ook iedere maand de leukste artikelen, puzzeltjes, quizzen, tips, posters en nog veel meer. Dat wil je! Een los nummer kopen kan natuurlijk ook. Dat doe je hier. Ook kun je ons vinden op TikTok. Hier plaatsen we elke week de leukste video’s over tech, dieren, science en andere leuke weetjes.

Foutje gezien? Laat het ons weten!