ADVERTENTIE
ADV.
Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Pfoe! De Doordenker in de nieuwste Zo Zit Dat is weer knap lastig. Is het jou gelukt om hem op te lossen? Superknap! Dan maak je nu ook nog eens kans op een megavette Domino-set. Wil je weten hoe? Lees snel verder!

De vetste dominobaan ooit!

Je kent ze vast wel: de bekende gekleurde dominostenen. Je zet de steentjes achter elkaar neer, tikt vervolgens de eerste aan en de hele rij valt om. Superleuk natuurlijk, maarre… zou het niet nog veel leuker zijn als jouw dominobaan vol zit met vette stunts? Natuurlijk wel! Je bouwt zo’n supervette baan vol met stunts met de set Domino Express Crazy Factory van Goliath! Met deze set vliegen jouw stenen straks bijna een meter de lucht in door de Wacky Winch machine of ze worden omhoog getakeld door een mini hijskraan. Supervet!

Hoe kan ik winnen?

Deze toffe set wil je winnen! Je maakt kans door antwoord te geven op de vraag hieronder. Laat ook meteen je adresgegevens achter! Hiervoor moet je wel eerst even toestemming vragen aan je ouders. Succes!

Even goed luisteren!

Wist je dat de lange verhalen uit Zo Zit Dat sinds kort ook worden voorgelezen? Zo kun je zelf kiezen of je de verhalen wilt lezen, luisteren of natuurlijk allebei. Superfijn voor als je lezen soms nog een beetje ingewikkeld vindt of voor als je in de auto zit! Je vindt de luisterverhalen hier.

Foutje gezien? Laat het ons weten!