ADVERTENTIE
ADV.
Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Op Spotify zie je een E bij een liedje staan als er grof taalgebruik in voorkomt. En check je eigen afspeellijst maar eens, dikke kans dat daar heel veel E’tjes in staan. Want veel populaire liedjes zijn best grof. Wat vind jij daarvan? Geef je mening en wie weet vragen we of we jouw mening mogen plaatsen in het blad.

Wat vind jij, mogen liedjes grof zijn?

Vind jij dat de liedjes leuker of beter worden van grof taalgebruik? Luister je eigenlijk niet zo goed naar wat er gezongen wordt? Of vind je het niet nodig? Reageer nu op de stelling: liedjes mogen best grof zijn.

Jouw mening in Zo Zit Dat?

Elke maand zie je in Zo Zit Dat twee kinderen die hun mening geven over een bepaalde stelling. Lijkt het jou ook leuk om een keer in Zo Zit Dat te komen met je mening, geef dan vooral uitgebreid antwoord op de stellingen op deze website. Elke maand vind je een aantal nieuwe stellingen. Als we jouw mening in Zo Zit Dat willen schrijven, ontvang je eerst een email.

Zo Zit Dat op de mat

Ben jij nog geen abonnee van Zo Zit Dat? Dat geeft niks hoor! Klik hier om abonnee te worden. Je krijgt het tijdschrift dan elke maand in de brievenbus. Wist je dat je ook bij elk nummer kans maakt op toffe prijzen? Hou Zo Zit Dat dus goed in de gaten!

Eerst even spieken

Liever eerst even kijken of het wat voor je is? Koop dan eerst een los nummer in de winkel. En is-ie bij jouw boekwinkel of supermarkt al uitverkocht? Dan kun je ook altijd even kijken op Lossebladen.nl. Als je daar een nummer bestelt, wordt dat gewoon bij je thuisbezorgd. Handig!

Foutje gezien? Laat het ons weten!