ADVERTENTIE
ADV.
Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Heb jij Zo Zit Dat 1 al zien schitteren? Nee? Kan kloppen, dit nummer gaat namelijk helemaal over het donker. Maarre… dat betekent niet dat je ‘m moet overslaan want juist in het donker zijn de spannendste dingen te beleven. En heb je ‘m uit? Geef dan hier je mening!

Geef je mening!

Heb je Zo Zit Dat alweer van voor naar achter gelezen? Geef dan nu je mening! Zo help je om Zo Zit Dat nóg een tikkie leuker te maken.

Nog niet gelezen? Geen paniek!

Heb jij Zo Zit Dat 1 nog niet in de winkel zien liggen? Geeft niks, je kunt ‘m ook online bestellen. Doen hoor, want er staan nog veel meer toffe weetjes in. Zoals: hoe vang je boeven in het donker? Welk beest laat andere dieren in z’n kont wonen? En hoe krijg je meer levens in LEGO Brawls? Zorg dat je Zo Zit Dat deze maand nog in huis haalt en je ontdekt de antwoorden zelf! Wil je Zo Zit Dat elke maand in de brievenbus ontvangen? Dat kan natuurlijk ook. Neem daarvoor nu een abonnement!

Heb je ’t al gehoord?

Zo Zit Dat heeft nu ook luisterverhalen! Dit zijn artikelen die in het blad verschijnen en aan je worden voorgelezen. Je kunt ze luisteren door de playlist op de website aan te zetten en via Spotify luisteren kan ook. Dus heb jij de langere artikelen nog niet gelezen? Luister ze dan nu en geef je mening!

Foutje gezien? Laat het ons weten!