ADVERTENTIE
ADV.
Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Vandaag is er een gloednieuwe film in de bioscoop gekomen: OEPS! Kids Overboord! In deze te gekke film word je meegesleept in de avonturen van Finny en Leah. Wat die avonturen zijn? Lees snel verder voor een klein inkijkje! Enne… je kunt ook nog kaartjes winnen! 

Kids overboord

Finny is een planteneter en Leah een vleeseter, maar ondanks dat zijn ze beste vrienden. Samen met nog véél meer dieren leven ze op een ark, een hele grote boot. Maar die ark drijft al weken op zee rond, zonder enig land in zicht. En dan begint de voedselvoorraad ook al bijna op te raken. De sfeer tussen de planteneters en vleeseters dreigt dan om te slaan… En dan vallen Finny en Leah samen mét de voedselvoorraad van de boot. OEPS… en nu?

Storm

Gelukkig weten ze een vlot te maken om op te drijven, pfieuw. Al snel krijgen ze gezelschap van Jelly, een vrolijke kwal. Maar opeens belanden ze in een grote storm en raken ze elkaar kwijt… OEPS. Kunnen ze elkaar nog wel terug vinden? En hoe gaat het met alle andere dieren die nog op de ark zitten? Wil je weten hoe dit avontuur afloopt? Bezoek dan de film in de bioscoop!

Winnen

Ben je al nieuwsgierig geworden naar deze film? En wil jij in de kerstvakantie deze bezoeken samen met je zusje, moeder of vriendje? Doe dan mee aan deze winactie en wie weet zit jij wel in de bioscoop! Er zijn twee keer 2 kaartjes te winnen.

Nog meer Zo Zit Dat

De laatste Zo Zit Dat van dit jaar ligt weer op de mat! Maar niet getreurd, volgend jaar komen er weer een heleboel edities met de leukste weetjes uit! Wil je er zeker van zijn dat je deze ontvangt? Dan kun je natuurlijk een abonnement nemen. Kun je niet wachten tot volgend jaar? Bestel hier een los nummer!

Foutje gezien? Laat het ons weten!