ADVERTENTIE
ADV.
Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Heb je ’t al gezien? Het allereerste Zo Zit Dat Winterboek ligt nu in de winkel. En trek je muts maar stevig over je oren, want dit extra dikke boek zit bomvol ijskoude weetjes! Weten wat je allemaal te wachten staat? Lees snel verder!

Wie niet wit is, is gezien

Op de voorkant van het Zo Zit Dat Winterboek staat een sneeuwwitte poolvos. Maar wist je dat dit beest niet het hele jaar door zo wit is? In de zomer is-ie grijzig. In dit winterboek lees jij hoe de poolvos weet wanneer het tijd is om te veranderen, en waarom hij dat eigenlijk doet.

Meer dan 20 puzzels, quizzen en spelletjes

Ben jij dol op krakend moeilijke breinbrekers, grappige spelletjes en quizzen? Dan hoef jij je deze winter niet te vervelen. In dit toffe boek staan er meer dan 20! Ontdek hoeveel je weet van walvissen, hou een Waar of niet waar-marathon met je familie of vrienden en ga helemaal los op de doordenkers.

Eerste Zo Zit Dat Winterboek ooit

Wist je dat dit het allereerste Zo Zit Dat Winterboek ooit is? Elk jaar trakteren we onze abonnees op 13 te gekke Zo Zit Dat’s én een vakantieboek. Maar aangezien jullie echte weetjesvreters zijn, wilden we jullie dit jaar verrassen met een heus winterboek. Enne… ben je pas abonnee geworden en zat dit er nog niet bij? Volgend jaar heb je een nieuwe kans, want dan komt er wéér een winterboek. Daar kun je je nu alvast op verheugen.

Lezen én luisteren

In dit boek staan ook een aantal langere verhalen. Wil je graag weten wat daar verteld wordt, maar vind je het een beetje teveel letters? Je bent niet de enige. Daarom maakten we van die artikelen luisterverhalen. Zo kun je lekker je koptelefoon opzetten en het verhaal luisteren. Je vindt ze hier.

Nog geen winterboek gescoord?

Wees er snel bij, want ze gaan hard! Je vindt de winterboeken nu in de supermarkt en de boekwinkel. Je kunt ze ook online kopen via Lossebladen.nl. Enne… wil je helemaal geen Zo Zit Dat meer missen? Zorg dan dat je nú een abonnement neemt op het leukste weetjesblad van Nederland!

Foutje gezien? Laat het ons weten!