ADVERTENTIE
ADV.
Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Hoe vaak heb jij gehoord dat je je capuchon af moest doen in de klas? De meeste juffen en meesters vinden het niet goed als je ‘m ophoudt. Snap je dat wel? Of vind je het maar stom? Geef je mening en wie weet zetten we jouw verhaal binnenkort in Zo Zit Dat.

Wat vind jij? Capuchon af in de klas: logisch of stom?

Stelling

Elke maand vragen we in Zo Zit Dat aan kinderen wat zij vinden. Zo vroegen we aan kinderen of zij vinden dat ’s nachts het licht uit moet, en of ze vinden dat de zomer-/wintertijd moet worden afgeschafd. Ook lees je hier wat experts daar eigenlijk over te zeggen hebben. Wil je op nog meer stellingen reageren? Dat kan hier ook.

Zo Zit Dat in de brievenbus?

Elke maand valt tijdschrift Zo Zit Dat bij meer dan 20.000 kinderen in de brievenbus. Het blad staat vol met weetjes over de natuur, techniek, dieren, dino’s en andere superinteressante dingen. Ook vind je het antwoord op vragen waarvan je niet eens wist dat je ze had. Enne… heb jij zelf een vraag? Die kun je hier stellen en wie weet lees je het antwoord binnenkort in Zo Zit Dat. Wil je eerst eens een nummer proberen? Koop dan een los nummer in de winkel of bestel ‘m hier.

Luister nu naar Zo Zit Dat

Heb jij de luisterverhalen van Zo Zit Dat al ontdekt? In deze afspeellijst kun je alle lange verhalen van de afgelopen maanden luisteren. Dankzij de luisterverhalen kun jij zelf beslissen of je een artikel wilt lezen, luisteren of allebei! En luister je liever via Spotify? Dat kan ook!