ADVERTENTIE
ADV.
Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Het is een van de grootste zoogdieren ter wereld: het nijlpaard! Deze dieren zien er op het eerste gezicht misschien kalm en rustig uit, maar als een nijlpaard zich bedreigd voelt, is het een van de meest dodelijke dieren van Afrika! De beesten hebben namelijk enorme, sterke tanden en ze zijn ook nog eens supersnel. Check jouw kennis over deze grote dieren in deze nijlpaardenquiz!

Nijlpaard op TikTok!

Vond jij deze nijlpaardenquiz nou ook zo leuk? Check dan eens deze TikTok over wat je moet doen als je wordt aangevallen door een nijlpaard of deze TikTok over een gevecht tussen een nijlpaard en een krokodil. Je vindt daarnaast nog veel meer leuke en interessante video’s op onze TikTok-pagina! Wat zou jij bijvoorbeeld doen als je crasht op een onbewoond eiland? En denk jij dat er echt goud in jouw lijf zit? Check het snel!

Zo Zit Dat

Wil jij elke maand de leukste (dieren)weetjes ontvangen? Neem dan nu een abonnement op Zo Zit Dat! Dat doe je hier. Je ontvangt dan ook meteen maandelijks leuke quizzen, handige tips, hilarische moppen en interessante artikelen. Een los nummer kopen kan ook. Dat doe je hier.

IJstijd in Zo Zit Dat

Deze maand staat Zo Zit Dat bomvol ijstijdfeitjes. Zo ontmoet je de mammoet én leer je hoe je een mammoet vangt. En je ontdekt welke menssoort er in de ijstijd leefde. Enne… iets heel anders, maar vraag jij je weleens af wat tenenkaas nou eigenlijk is? Of hoe het kan dat je sommige schimmels kan eten en andere niet? Je leest het allemaal deze maand in Zo Zit Dat!

Foutje gezien? Laat het ons weten!