ADVERTENTIE
ADV.
Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Je hebt het vast al zien staan in de nieuwste Zo Zit Dat: de winactie met LEGO Friends! Win de te gekke set Olivia’s ruimteopleiding. Die wil je! Weten hoe je kans maakt? Lees snel door!

Ga op ruimtemissie!

Als jij fan bent van de ruimte of als je later astronaut wilt worden, dan moet je deze set sowieso hebben! Met Olivia’s ruimteopleiding van LEGO Friends ga je namelijk op een echte ruimtemissie! Maar eerst moet je je natuurlijk goed voorbereiden. Ga daarom sterren kijken in het observatorium, leer hoe een spaceshuttle veilig kan opstijgen in het missiecontrolecentrum en train je legopoppetjes voor een ruimtetochtje door ze rond te draaien in het trainingsapparaat. En als je er helemaal klaar voor bent, dan vlieg je met je  zelfgebouwde spaceshuttle de ruimte in! Net als een echte astronaut. Woehoe!

Leerzaam speelgoed

Naast dat je lekker kunt spelen en bouwen met de set, is dit speelgoed ook nog eens heel leerzaam. Het bouwpakket is namelijk gemaakt in samenwerking met ruimtevaartorganisatie NASA. Hierdoor kloppen alle onderdelen van de set met hoe het in het echt is! En ook geeft het bouwen van een echte NASA-raket met stuwraketten je megaveel inzicht in hoe alles er in het echt uitziet en hoe het werkt.

Hoe win ik de set?

Deze set van LEGO Friends moet je hebben! Om kans te maken op deze toffe prijs, hoef je alleen antwoord te geven op de vraag hieronder. Laat dan ook meteen je adresgegevens achter. Vergeet hiervoor geen toestemming te vragen aan je ouders. Succes!

Wil je meer weten over deze toffe set of andere LEGO Friends-producten? Hier vind je meer info!

Foutje gezien? Laat het ons weten!