ADVERTENTIE
ADV.
Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Heb jij de nieuwste Zo Zit Dat al helemaal doorgespit? Dan heb jij de doordenker op bladzijde 20 vast al gezien én opgelost! Vul je antwoord hieronder in en wie weet zet jij over een tijdje wel je eigen Pinball Machine in elkaar!

Wat is het?

Met de Smartivity Pinball Machine van Smartgames bouw jij je eigen flipperkast. In dit bouwpakket zit alles wat je nodig hebt, je hebt geen lijm of gereedschap nodig. Dat wordt dus geen kliederboel! Volg stap voor stap de handleiding en bouw zo de flipperkast in elkaar. Lukt het niet helemaal in je eentje? Vraag dan hulp aan iemand anders. Bouwen met zijn tweeën is ook leuk! Maak hem daarna helemaal af door hem te schilderen en te versieren zoals jij wilt.

Is-ie helemaal klaar? Dan kun je lekker gaan flipperen! Helemaal onderaan zit de lanceerknop. Als je daarop drukt, worden de knikkers naar boven geschoten in het speelveld. Met de hendels kun je de knikkers laten bewegen om zo punten te scoren! Gegarandeerd succes bij je vrienden, maar je kunt natuurlijk ook in je eentje spelen. Of juist een groot toernooi. Vet!

Hoe kan ik winnen?

Met het goede antwoord op de Doordenker natuurlijk! Als jij de puzzel helemaal opgelost hebt, weet je welk cijfer in het gele vierkantje hoort. Vul hieronder jouw antwoord in. Vraag wel eerst even je ouders of verzorgers om toestemming.

Nog meer Zo Zit Dat

De nieuwste Zo Zit Dat staat helemaal in het teken van de ijstijd! Zo lees je welke reuzen er allemaal rond gestampt hebben in ons kleine landje en hoe jij bent ontstaan. En kunnen er daadwerkelijk paddenstoelen aan je tenen groeien? Heb je nog geen abonnement? Geen probleem! Je kunt Zo Zit Dat ook los kopen in de winkel of via Lossebladen.nl. Maar wil je zeker weten dat  je helemaal niks mist? Dan kun je nu abonnee worden voor maar 3,50 euro per maand.

Foutje gezien? Laat het ons weten!