ADVERTENTIE
ADV.
Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Heb jij de nieuwste Zo Zit Dat over de ijstijd al uit? Dan kun je de winactie met Het Verhaal van Koning Schaak in de rubriek Verboden te Vervelen bijna niet gemist hebben! Jij kunt dit superleuke en leerzame spel winnen. Wil je weten hoe? Lees dan snel verder!

Schaken wordt een makkie!

Hoeveel stapjes mocht de loper ook alweer zetten en mag de toren nou alleen rechtdoor of juist schuin? De regels van schaken zijn soms best ingewikkeld. Het Verhaal van Koning Schaak helpt je hiermee! Door middel van superleuke en grappige verhalen en een schaakbord vol met gezellige figuren leer je de regels van schaken binnen no time! Wedden dat jij door dit spel binnenkort een echte schaak pro bent?

Hoe kan ik winnen?

Dit is het perfecte spel om tijdens de komende koude wintermaanden mee aan de slag te gaan! Hoe je kans maakt om Het Verhaal van Koning Schaak van Megableu te winnen? Supersimpel! Geef antwoord op de vraag hieronder en laat ook meteen je adresgegevens achter. Vergeet niet om je ouders hiervoor om toestemming te vragen. Succes!

Zo Zit Dat

Wil je altijd op de hoogte blijven van de leukste spelletjes en andere toffe tips? Neem dan nu een abonnement op Zo Zit Dat. Dat doe je hier! En een Zo Zit Dat bevat niet alleen tips, maar nog veel meer! Bijvoorbeeld superleuke weetjes, hilarische moppen, toffe quizjes, en interessante artikelen. Dat wil je! Je kunt ook een losse Zo Zit Dat kopen. Dat doe je hier. Wil je nog meer weetjes? Check dan ook eens onze TikTok!

En nou even goed luisteren

Wist je dat de langere verhalen van Zo Zit Dat ook worden voorgelezen? Superfijn voor als je het lezen nog een beetje ingewikkeld vindt of voor als je in de auto zit. Je vindt de luisterverhalen hier.

Foutje gezien? Laat het ons weten!