ADVERTENTIE
ADV.
Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Deze maand neemt Zo Zit Dat je mee naar… de ijstijd… brr! Je komt erachter welke menssoort er leefde tijdens deze k-k-k-koude periode en je leest over de reuzen die toen in ons kikkerlandje rond stampten. Wat vond jij leuk aan deze Zo Zit Dat? En wat juist helemaal niet? Wij zijn benieuwd naar jouw mening!

Wat vond jij van…

Wil jij ons helpen om jouw favoriete blad nog nét een tikkie leuker te maken? Geef dan hieronder je mening over de laatste Zo Zit Dat! Je kunt in de vragen achterlaten wat je vond van sommige artikelen en je hebt ook de ruimte om zelf te zeggen wat je het tofst, grappigst, mooist of juist stomst vond. Dit mag over van alles gaan! Wees vooral supereerlijk!

De ijstijd en meer!

In deze Zo Zit Dat staan niet alleen toffe dingen over de ijstijd, maar ook over superveel andere leuke onderwerpen. Zo lees je over Floris Göbel’s avonturen in de jungle en ontdek je of er echt paddenstoelen kunnen groeien aan je tenen. En de Waar of Niet waar staat helemaal in het teken van de ruimte. Daar ontdek je bijvoorbeeld wat de beste plek is om een raket af te schieten! Waar wacht je nog op? Deze Zo Zit Dat moet je hebben!

Nog geen Zo Zit Dat?

Heb jij Zo Zit Dat 13 nog niet in huis? Geen zorgen! Je kunt hem hier kopen via Lossebladen.nl. Maar je kunt natuurlijk ook een abonnement nemen. Dan ligt Zo Zit Dat elke maand bij jou in de brievenbus. Ook kun je Zo Zit Dat op nog veel meer plekken vinden. Zo plaatsen we op TikTok en op YouTube-shorts de allerleukste video’s! Wat zou jij bijvoorbeeld doen als je oog in oog staat met een hongerige T-rex?!

Foutje gezien? Laat het ons weten!