ADVERTENTIE
ADV.
Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Harry Potter-fans opgelet, jij maakt kans op je eigen toverstaf! Heb jij altijd al een tovenaar of heks willen zijn? Zit je stiekem nog steeds te wachten op de brief van Perkamentus op de deurmat? Met deze toverstafpennen lijk jij net Harry, Ron of Hermelien.

Hoe win je?

Om deze Harry Potter toverstafpennen van Wizarding World te winnen, vul je hieronder wie jouw favoriete personage is. De altijd slimme Hermelien, stoere Ginny, grappige Fred en George… Er zijn zo veel karakters om uit te kiezen, maar wie vindt jij het coolst?

 

Harry Potter toverstaf

Met deze toverstafpennen van wordt jouw huiswerk ware magie. Geen tovenaar of heks die de rekensommen en taalopdrachten knapper uit z’n pen tovert dan jij. En het allerleukste: deze toverstafpennen lijken precies op de toverstaf in de films.

Wist je dat de Harry Potter boeken in wel 80 talen zijn vertaald? Zo kan de hele wereld meegenieten van de avonturen op Zweinstein!

Website bomvol magie

Ben jij de grootste Harry Potter fan ter wereld? Vlieg dan als de wiedeweerga naar de website WizardingWorld.nl. Daar vind je alles van de tovernaar en z’n vrienden wat je wilt hebben! Superhandig om erbij te houden als je je verlanglijstje voor december aan het samenstellen bent.

Magische wereld in Zo Zit Dat

Heb je Zo Zit Dat van deze maand al gezien? Hij barst bijna uit z’n nietjes van de mytische wezens, spannende figuren en kinderen die zichzelf omtoveren in de gaafste personages. Het hele blad is omgetoverd tot één grote magische wereld. Draken, eenhoorns, zeemeerminnen… Harry Potter zou er nog jaloers van worden. Wil jij dit nummer nú hebben? Bestel hier een los nummer! Enne… een abonnement nemen kan natuurlijk ook. En heb je het nummer al uit? Laat dat weten welke artikelen jij het allerleukst vond!

Foutje gezien? Laat het ons weten!