ADVERTENTIE
ADV.
Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Je hebt het bijna niet kunnen missen: de winactie in de rubriek Verboden te Vervelen van de nieuwste Zo Zit Dat! Met deze winactie kun je een te gekke interactieve microscoop winnen! Wil je weten hoe? Lees dan snel verder!

Een magische microscopische wereld

Ontdek een nieuwe microscopisch kleine wereld met deze interactieve videomicroscoop. Je kunt er van alles onder leggen! Schelpjes, bloemen, geldmunten of bijvoorbeeld je eigen vinger: jij bent de baas! Je kunt alle voorwerpen tot wel 200x vergroten. En van al je bijzondere ontdekkingen kun je ook foto’s maken. En dat is nog lang niet alles! Je kunt namelijk ook vier te gekke spellen spelen en de Smart Slides van BBC checken! Deze staan vol met leuke plaatjes en weetjes. Met deze microscoop vermaak jij je dus zeker weten urenlang!

Hoe kan ik winnen?

Deze supertoffe microscoop moet je hebben! Meedoen aan de winactie is supersimpel! Het enige wat je hoeft te doen is antwoord geven op de vraag hieronder en je adresgegevens achterlaten. Vergeet hiervoor geen toestemming te vragen aan je ouders! Succes!

Zo Zit Dat

Wil je op de hoogte blijven van alle toffe winacties van Zo Zit Dat? Neem dan nu een abonnement! Dan krijg je namelijk elke maand het blad in je brievenbus. Je bent dan niet alleen op de hoogte van de leukste winacties, maar ook van de leukste weetjes, quizjes, tips en strips! Dat wil je! Je kunt Zo Zit Dat ook los kopen! Dat doe je hier. Ook zijn we online te vinden op TikTok. Hier zie je wekelijks de leukste filmpjes!

Foutje gezien? Laat het ons weten!