ADVERTENTIE
ADV.
Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

In de nieuwste Zo Zit Dat heb je hem misschien al gespot: het boek Wildzoekers – in het bos. Jij kunt dit te gekke doe-boek winnen! Wil je weten hoe? Lees dan snel verder. 

Op avontuur in de natuur

Ben jij dol op avontuur? En word jij helemaal blij van lekker buiten zijn? Dan is dit doe-boek echt wat voor jou! Samen met dit boek ga jij op ontdekkingstocht in het bos bij jou in de buurt. Zo ken jij straks ieder hoekje en gaatje van het bos! Hou een race met echte slakken, ontdek hoe modder aanvoelt met blote voeten, maak een katapult van takken en ontdek van wie die ene pootafdruk is. En dat is nog lang niet alles, want in dit boek staan meer dan 150 activiteiten die je kunt doen! Jij hoeft je deze herfst dus niet te vervelen!

Hoe kan ik winnen?

Dit boek wil je hebben! Je maakt kans door antwoord te geven op de vraag hieronder. Laat ook meteen je adresgegevens achter, maar vergeet niet om je ouders hiervoor even om toestemming te vragen! Succes!

Nog meer boekentips

Wil jij nog meer boekentips? Check dan eens dit websiteartikel speciaal voor echte leesbeesten! Of koop de nieuwste Zo Zit Dat! Dat doe je hier. Blader dan vliegensvlug door naar de rubriek Verboden te Vervelen op pagina 47, 48 en 49! Daar vind je nog meer leuke boeken! Maarre… als je altijd op de hoogte wil zijn van de leukste boeken en andere leuke tips dan kun je natuurlijk het beste een abonnement nemen! Dan krijg je namelijk elke maand een Zo Zit Dat in de brievenbus.

Foutje gezien? Laat het ons weten!