ADVERTENTIE
ADV.
Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Heb jij de nieuwsbrief al doorgespit? Dan heb je vast ook een winactie voorbij zien komen! Met deze winactie kun je het toffe boek Een krokodil in het bad! winnen. Dit boek staat helemaal in het teken van de natuur. Dit boek wil jij hebben!

Gi-ga-groene avonturen

In dit boek staat niet één lang verhaal, maar twaalf verschillende korte verhalen! Deze zijn geschreven door verschillende kinderboekenschrijvers. Zij schreven de leukste en grappigste avonturen in en over de natuur. Wat zou jij bijvoorbeeld doen als je op safari een boze olifant tegenkomt? Of als je een levensgevaarlijke slang laat ontsnappen? Of als er ineens een krokodil in je bad zit? Superleuke verhalen om ’s avonds voordat je gaat slapen te lezen!

Hoe kan ik dit boek winnen?

Logisch dat je dit te gekke boek wilt winnen! Hoe maak je kans? Door antwoord te geven op de vraag hieronder! Laat dan ook meteen even je adresgegevens achter, maar vraag hiervoor wel eerst toestemming aan je ouders. Succes!

Nog meer boekentips

Wil jij nog meer boekentips? Check dan eens dit websiteartikel speciaal voor echte leesbeesten! Of koop de nieuwste Zo Zit Dat! Dat doe je hier. Blader dan vliegensvlug door naar de rubriek Verboden te Vervelen op pagina 47, 48 en 49! Daar vind je nog meer leuke boeken! Maarre… als je altijd op de hoogte wilt zijn van de leukste boeken en andere leuke tips dan kun je natuurlijk het beste een abonnement nemen! Dan krijg je namelijk elke maand een Zo Zit Dat in de brievenbus.

Foutje gezien? Laat het ons weten!