ADVERTENTIE
ADV.
Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Heb jij zitten zwoegen op de Doordenker uit Zo Zit Dat 12? En heb je het antwoord gevonden? Superknap! Dan maak je nu ook nog eens kans op een van de 41 prijzen van Eco-Logisch. Weten hoe? Lees snel door!  

Tof speelgoed

Voor het speelgoed van de Eco-Logisch heb je geen batterijen of stopcontact nodig. Alle gadgets werken namelijk op natuurlijke energiebronnen! Win bijvoorbeeld een auto die op zoutwater rijdt of een zaklamp die op zonne-energie werkt. Of wat dacht je van een radio met zonnepanelen of een 6 in 1 autopakket die gebruik maakt van zonne-energie? Gaaf! Benieuwd wat voor producten Eco-Logisch nog meer heeft? Check het hier! 

Hoe kan ik winnen?

Natuurlijk wil jij een van de 41 winnaars worden! Vul daarom hieronder het antwoord in op de Doordenker uit de Nieuwste Zo Zit Dat. Deze vind je op pagina 24. Laat ons ook meteen even weten welke van de prijzen van Eco-Logisch jouw voorkeur heeft. Geef dit aan met een nummertje. Geef tot slot ook je adresgegevens aan ons door, maar vergeet hiervoor geen toestemming te vragen aan je ouders!

De nieuwste Zo Zit Dat

De nieuwste Zo Zit Dat staat helemaal in het teken van blingbling en geld! We vroegen op TikTok wat jullie zouden doen met een miljoen en onderzochten of dat ook echt kon. Lezer Syl vroeg aan Joost hoe je rijk wordt (je vindt het antwoord op blz. 4!). En tijdens een gesprek met edelstenenexpert Hanco Zwaan ontdekten we dat de aarde één grote schatkist is. Wist jij trouwens dat Max Verstappen 285 keer zoveel verdient als minister-president Mark Rutte? Check het snel! Je koopt de nieuwste Zo Zit Dat hier! Maar een abonnement nemen kan natuurlijk ook.

Foutje gezien? Laat het ons weten!